Kalamaki

 

Kalamaki is een vrij drukke, gezellige plaats met een goed zandstrand dat onderbroken wordt door mooie rotspartijen, er steekt een imposante bunker uit de Tweede Wereldoorlog bovenuit. Via een binnenweg langs restaurants en café’s komt u uit op de brede hoofdstraat van Kalamaki. In het dorp zijn veel winkels en uitgaansgelegenheden. In Kalamaki en omgeving zit een uitstekende autoverhuurder.

 

In de richting van Laganes ligt een uitgestrekt natuurgebied met duinen en bossen, dit is ook de aanvliegroute

van het vliegveld op Zakyntos. Kalamaki ligt op circa drie kilometer afstand van Laganas.

 

 

Restaurant Paolo is sinds 1990 een begrip in Kalamaki. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met onder andere Griekse, Italiaans en Mexicaanse gerechten. Het restaurant heeft gezellige terrasen met veel groen en er is een kinderspeeltuin. Het restaurant ligt aan de rechterkant van de weg die loopt van Kalamaki naar Laganas.

 

Restaurant Paolo  tel. 26950-45285    Restaurant Paolo      paolo_xenos@yahoo.gr

 

 

De staf van Zepos wenst u een warm welkom. Zepos is actief sinds 1985. Gespecialiseerd in de Griekse keuken maar ook andere internationale gerechten. Niets is te moeilijk, vraag gerust om speciale verzoeken. Hebt u iets te vieren; overleg met ons en we maken er een onvergetelijk diner van. Gelegen tegenover hotel Crystal Beach.

 

Restaurant Zepos  

 

 

Vakantie Kalamaki:

 

vakantie Zakynthos ruime keus

 

ontdek kleinschalig Zakynthos

 

eilandhoppen Zakynthos

 

hotels voor de beste prijs

 

 

 

Zakynthos: