Argasi

Argasi Griekenland

Argasi ook wel als Argassi geschreven is bijna een buitenwijk van Zakynthos-stad. Bij deze plaats ligt de berg Skopos. Op deze berg staat de witte kerk Panagia tis Skopiotissas. De Venetianen noemden deze berg Belvedere (mooi uitzicht). Het Argasi strand is een lang zandstrand met soms wat kiezel, het strand wordt gezien als kindvriendelijk.

 

In zee ligt een oude stenen brug met drie bogen. Op het strand zijn watersportfaciliteiten. In het centrum veel winkels, restaurants en kinderattracties. Xirokastello ligt tussen Argasi en Vassilikos. Bij Xirokastello ligt het Kaminia strand, zand met kleine kiezel, het strand loopt langzaam af in zee en is geschikt voor een vakantie met kinderen.

 

 

In restaurant Palos de Moguer wordt u hartelijk welkom geheten door de twee jonge zussen Nathalie en Elva . Ze helpen u graag met het maken van een keuze  uit het menu van deze uitstekende Griekse keuken. De ingrediënten  zijn altijd vers , er is een goede kwaliteit –prijs verhouding. Let ook op de aanbiedingen op de billboards, die zijn echt goedkoop. De gegrilde zeebrasem  of heerlijke mosselen in een eigen saus springen er uit. Er is een ruime keuze in drankjes en een gezellige bar. Vanuit het verhoogde terras mooi uitzicht over de levendige straat die vanaf de hoofdweg omhoog loopt.

 

Restaurant  Palos de Moguer   Argasi  tel. 26950-25973     elvaargo@gmail.com

 

 

 

Vakantie Argasi:

 

vakantie Zakynthos ruime keus

 

ontdek kleinschalig Zakynthos

 

eilandhoppen Zakynthos

 

hotels voor de beste prijs

 

 

 

Zakynthos: