Vivari

 

 

Vivari is een verrassend Grieks vissersplaatsje met een mooie natuurlijke haven en lagoon. Vivari is Italiaans voor visrijke lagune. Hier kan je heerlijk rustige uurtjes doorbrengen onder het genot van een frapeetje (Griekse ijskoffie) of Griekse maaltijd, kijkend naar de vissersbootjes. Er zijn verschillende visrestaurants in de omgeving met een ruime keus aan verse vis.

 

 

 

 

 

 

Op weg van Vivari naar Iria ligt de mooie Kondili baai met het Kondili strand. Het Kondilistrand is een rustig strand, in juli en augustus zijn er wel toeristen maar het is nooit echt druk. Aan het eind van het strand, op de kaap, staat een kleine kapel en een vuurtoren.

 


 Vakantie aanbod:

 

vakantie Nafplio of Tolo

 

hotels voor de beste prijs

 

 


Op een fascinerende locatie ligt deze gastvrije camping Lefka. De camping heeft op diverse plateaus terrasvormige campingplaatsen, waardoor je zeer veel uitzicht hebt. De kampeerplaatsen zijn overdekt en door de bomen zijn er veel schaduwrijke plaatsen. De camping heeft een eigen strand waar je zo naar toe loopt. De camping is open van 1 mei tot 30 oktober en heeft een kleine supermarkt en een restaurant.

 

Camping Lefka Beach   tel. 27520-92334  fax: 27520-92334  Camping Lefka Beach    info@camping-lefka.gr

 

 

 

                                                                          kapel Vivari