Tolo

 

Tolo ligt in het hart van klassiek Griekenland, een centraal gelegen vakantieoord. Gelegen aan een heerlijk zandstrand, op 11 km afstand van Nafplio; de oorspronkelijke hoofdstad van het moderne Griekenland. Het is de meest populaire bestemming op het oostelijk deel van de Peleponnesos aan de Argolische golf.

 

 

Met schoon water en een fantastisch uitzicht over de omliggende eilanden. Bijvoorbeeld op de eilandjes Koronis en Romvi. Op Koronis staat alleen maar één kerk; favoriete plaats voor het afsluiten van huwelijken en het vieren van de naamdag. Met bootjes kan je naar het eilandje varen voor een bezichtiging.

 

 

Door de centrale ligging zijn de meeste belangrijke opgravingen van de Peleponnesos met auto of busexcursie bereikbaar. Ook boottochten naar de eilanden Hydra, Spetses, Poros en het schilderachtige Monemvasia zijn mogelijk. Vanaf de haven van Tolo zijn er diverse excursies per luxe tourboot mogelijk.

 

Tolo hotel ligt aan de boulevard en direct aan zee. Mooie appartementen van www.skalidis.gr

 op 50 meter van het strand.

Tolon holidays heeft een ruime ervaring in het bieden van een gastvrije omgeving voor de vakantie.

Bekijk hun websites voor de vele mogelijkheden.

Hotel Tolo tel. 27520-59248/59464  fax: 27520-59689    Hotel Tolo     tolohol@otenet.gr

 

 

 

De gebouwen Aretoysa en Irene liggen aan de bovenweg en 200 meter van het strand. Moderne volledig ingerichte studio’s. Zwembad met hydro massage, peuterzwembad en ontbijtruimte. De appartementen hebben een volledig ingerichte keuken, airco, satelliet tv, badkamer en balkons met mooi uitzicht. Bezoekers van Irene kunnen gebruik maken van het zwembad bij Aretoysa.

 

Hotel – studio – appartement Papadakis Family    tel. 27520-59631/59633

fax: 27520-58287    mob. 6937-063869      aretoysa@in.gr       

  

 


vakantie Nafplio of Tolo

 

hotels voor de beste prijs