Rondreizen en eilandhoppen Griekenland

 

Rondreizen op het vasteland of eilandhoppen zijn een goede manier om verschillende bezienswaardigheden in Griekenland in één reis te combineren. Het eilandhoppen is avontuurlijk maar goed georganiseerd zodat men altijd zeker is van een plaats op de ferry en een comfortabel appartement of hotel.

 

 

 

Kreta rondreizen

 

Een rondreis langs Kreta en Santorini is heel veel van Griekenland zien in een relatief korte tijd. Kreta en Santorini hebben elk hun eigen sfeer en bouwstijl. Alleen op Kreta rondreizen kan ook. Kreta is een groot eiland en vanuit een aantal verschillende standplaatsen het eiland leren kennen is een goede manier om het mooiste van het hele eiland te zien in een vakantie.

 

rondreizen Kreta

 

 

 

Rondreizen op het vasteland van Griekenland, keuze uit een 8-daagse reis van Athene naar Delphi, Olympia en Nafplio. Een 11-daagse reis van Athene naar Delphi, de Meteora kloosters, het kleine eiland Poros en Athene of maak de complete 18-daagse reis met Athene, Delphi, de Meteora, Olympia, Nafplio en de groene eilanden Lefkas en Kefalonia. Keuze uit kleinschalige eenvoudige of luxe accommodaties, de prijzen zijn inclusief alle ferrytickets en de autohuur: eilandhoppen op maat