Agios Ioannis – Agios Dimitrios – Kissos – Mouresi

 

Agios Ioannis
Agios Ioannis Pilion Griekenland

 

 

strand Agios Ioannis

Agios Ioannis is een bekende vakantieplaats in de Pilion gelegen naast Agios Dimitrios en bij de dorpen Kissos en Mouresi. Vanaf Mouresi is er een schitterend uitzicht over een diepe vallei. 

 

Agios Ioannis ligt aan zee en heeft een mooi en groot strand met zand en kleine kiezels. Het strand heeft de Blauwe Vlag, net als de nabijgelegen stranden Papa Nero en Damouchari.

 

Bij Damouchari zijn enkele fragmenten van de film Mamma Mia opgenomen. Op het strand kunt u boten, waterfietsen en kano’s huren. Het dorp is gezellig met een ruime keus in restaurants. Er is ook een museum met traditionele kleding en lokale objecten. In de zomer zijn er elk jaar verschillende culturele shows met muziek en dans.

 

 


Agios Ioannis  en Agios Dimitrios vakantie

 

Apartments Niki - Agios Ioannis - Pilion

 

boulevard Agios Ioannis

 

 

 

 

 


Dit gezellige appartementen complex ligt aan de overkant van het strand van Agios Ioannis. De appartementen hebben ruime kamers, een keuken, een goede badkamer, tv en een klein balkon. De meeste balkons hebben strand en boulevard uitzicht. Het geheel is smaakvol ingericht, er is een goede service. Direct te boeken bij de eigenaar.

 

Apartments  Niki   –   Agios Ioannis  Pilion –  tel. 6938-277182 of 6987-625888    vickithanasis@yahoo.com

 


   hotels voor de beste prijs