Parga Krioneri strand

 

Parga Krioneri strand

 

Krioneri strand Parga Griekenland

Naast het centrum van Parga ligt het Krioneristrand. Het is een goed bezocht zandstrand. Door de beschutte ligging op het zuiden is het strand al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar een geliefde plek. Er is uitzicht op rotsformaties en het eilandje Panagia. Ligbedden en parasols zijn er te huur en er is een duikschool. Bij het strand vertrekt het treintje van Parga voor een rondrit naar Anthousa.  

 

Piso Krioneri strand


Het Piso Krioneri strandje is een door rotsformaties ingesloten strandje en ligt ook bij het centrum van Parga. Het strand bestaat uit zand en kleine kiezel en is bereikbaar via een bruggetje.

 


 

Het Italiaanse restaurant La Trattoria is gelegen tegenover het Krioneri strand. Vanaf de eerste verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de rotspartijen in de blauwe zee. Er is ook een mooi uitzicht over het levendige strand waar vaak plezierjachten voor anker gaan. De kok Vasiles kent de Italiaanse keuken als geen ander, er is dan ook een ruime menu keuze. Naast de grote  Pizza keuze en de Spaghetti special is er de Macoinata of de soorten Pasta di Mare  en Pasta al Forno, hierbij wordt een goede Italiaanse wijn geschonken. Natuurlijk is er ook heerlijk Italiaans ijs en de beroemde Italiaanse koffiesoorten.

 

La Trattoria  Krioneri strand  Parga        tel. 6980-689898      facebook

 


 Parga Excursies

 

 

Ephira Travel vindt u midden in het centrum van Parga aan het gezellige winkelstraatje dat omhoog gaat naar het kasteel. De sympathieke eigenaar die ook Nederlands spreekt biedt een aantal verrassende excursies aan. Naast de bekende trips naar de Meteora of een mooie tocht naar Corfu heeft hij eco excursies naar Dodoni/Ioannina/Zacharo met een bezoek aan de Vikos kloof, de diepste kloof ter wereld. Ook is er een mystieke natuurtrip over de rivier Styx, een ware belevenis. Naast deze boot en bus excursies verzorgt Ephira Travel: Hotels, villa’s en appartementen in vele prijsklassen. Ferry tickets en vliegtickets. Auto en bootverhuur.

 

 www.pargagreece.com 

 

Ephira Travel  tel:  26840-31439     fax: 26840-32039    ephiratr@otenet.gr 

 


Vakantie aanbod

 

vakantie Sunweb Epirus regio

 

vakantie Eliza incl. auto

 

hotels voor de beste prijs