Watersport en bootverhuur Kefalonia

Watersport Skala

De Dolphin Ski club in Skala heeft veel watersport mogelijkheden. Sinds 1986 zijn Mike en Mike de geïnspireerde partners van Dolphin. U kunt stunten op banana-boats, donuts of met vier personen in de sofa. U kunt hier ook waterskien, wakeboarden, parasailing of les nemen, waterfietsen en kano’s huren. Dolphin verhuurt ook speedboot en hydrojet. Het beste kunt u deze twee dagen van te voren boeken; ze zijn populair bij de vakantieganger in Skala. Voor een dag een gewone boot huren kan ook: ontdek een verborgen strandje om de dag door te brengen.

Bij de Dolphin Ski club kunt u ook mee gaan om te zeevissen. Informeer even voor de juiste tijden van de visstrip. Hengels zijn voldoende op voorraad.

 

Watersport Dolphin Ski Club    mob. 6973-234692 of 6974-848001

 


Boulevards Boats Agia Efimia bootverhuur

Boulevards Boats Agia Efimia

  

Boulevards Boats Agia Efimia Kefalonia Griekenland

Van de vele strandjes die Kefalonia telt zijn er maar ongeveer 30% per auto of fiets te bereiken. Wilt u meer stranden kunnen bereiken dan huurt u bij deze Nederlands sprekende eigenaar een boot. Bij Boulevard Boats heeft u deze unieke mogelijkheid, ook als u nog nooit een boot gevaren hebt. Het is erg leuk om zo een verlaten strand te zoeken en daar een heerlijke middag, zonder andere mensen tegen te komen, door te brengen. Boulevard Boats zorgt voor de voorzieningen en uw veiligheid. Een andere mogelijkheid is catamaran zeilen. Dit kan voor een dag, een paar dagen of een week. Er vaart een ervaren schipper met u mee, er kan een barbecue aan boord worden gehouden. U kunt zeer veel verschillende eilanden bezoeken. Informeer bij de sympathieke eigenaar naar de vele mogelijkheden. 

U kunt ook kiezen voor een drie eilanden cruise op de luxe boot Ikaros. De eilanden zijn Meganissi; een klein maar mooi eiland met mooie grotten zoals de “grot van de demoon” en de grot van Papanikolis. Het eiland Skorpios van de beroemde familie Onassis en tot slot het toeristische Nidri op het eiland Lefkas. Hebt u een verjaardag te vieren meld dit dan; u krijgt een leuke verrassing. Vertrek vanuit Agia Efimia 09:15 uur, aankomst Agia Efimia 18:15.

 

Kefalonia – Agia Efimia   Kefalonia travel  tel. 26740-61800  fax: 26740-61801


      Kefalonia travel                     info@kefaloniatravel.com