Lassi

Lassi Griekenland

 

Lassi Kefalonia Griekenland

Lassi is een vakantie plaats aan de westkust van het eiland Kefalonia, vlakbij Argostoli, In de omgeving zijn veel baaien en kleine strandjes. Zoals het Kalamia strand, Gradakia strand, Paliostafida strand, Makris Gialos strand en het Platis Gialos strand. In het centrum van het dorp zijn restaurants, winkels en autoverhuurbedrijven.

Vroeger was Lassi een landbouwgebied, sinds 1980 is het toerisme ontwikkeld. In het centrum van het dorp zijn restaurants, winkels en een autoverhuurbedrijf. 

 

    

 

 

 

 

sto psito

Dit in-and outdoor restaurant ligt iets voorbij de moderne vuurtoren Aghi Theodoron. Het restaurant is geliefd bij de Griek en de toerist. Het staat bekend om zijn Kefalonische gerechten. Zoals gevulde varkensfilet met zongedroogde tomaten in een subtiel wijnsausje. Schitterende zonsondergang met uitzicht op de kuststrook van Lixouri.

Restaurant Sto Psito  tel. 26710-25306    website restaurant Sto Psito     stopsito_kampanos@yahoo.com

 

 

Paralos was de naam van een ceremonieel oorlogsschip in het oude Griekenland en het werd gezien als een heilig schip. Restaurant Paralos ligt aan het begin van de hoofdweg van Lassi naar Argostoli. Het restaurant heeft een terras aan de straatzijde en een mooie rustige achtertuin waar u heerlijk kunt dineren in het late avondzonnetje. Pizzeria Paralos heeft een traditionele steenoven voor de lekkerste pizza’s. Alle maaltijden worden gemaakt van verse ingrediënten en zijn gebaseerd op de gezonde mediterrane kwaliteit. Er is een uitgebreide wijnkaart aanwezig en in de gezellige bar, die tot de laatste uurtjes open is, worden veel internationale contacten gelegd.

 

Restaurant en pizzeria Paralos   tel. 26710-29048  

 

 

Il Gabbiano is een kindvriendelijk Italiaans en Grieks restaurant aan de hoofdweg gelegen. Er is een speeltuintje en een tv. De staf van het restaurant is actief, vriendelijk en behulpzaam. Veel keus in pizza- en pastasoorten. Het gegrilde kipgerecht is bijzonder lekker. Relaxte sfeer en niet te duur.

 

Restaurant/pizzeria/bar Il Gabbiano  tel. 26710-25510       ilgabbiano@hol.gr

 

 

Taverne Sirtaki is een gezellig traditioneel Grieks restaurant. Het restaurant staat goed bekend bij de Griek en de toerist. Ruime keus uit streekgerechten van het eiland en de overige Griekse keuken. Dit in een gezellige en gastvrije sfeer met mooi uitzicht. De eigenaar heeft veel antiek voorwerpen in en om het restaurant uitgestald, leuk om deze eens rustig te bekijken.

 

Taverne Sirtaki   tel. 26710-23852  mob. 6944-563081

 

 

Vakantie aanbod Lassi:

 

vakantie Kefalonia ruim aanbod

 

vakantie authentiek Kefalonia

 

eilandhoppen Kefalonia

 

hotels voor de beste prijs

 

 

Kefalonia: