Mooiste Griekse eilanden

Wat zijn de 10 mooiste Griekse eilanden volgens de honderdduizenden toeristen die op vakantie gaan naar Griekenland. De mooiste eilanden in Europa en de mooiste eilanden van Griekenland zijn gekozen door duizenden bezoekers van de website TripAdvisor en hebben hiermee de titel Travelers’ Choiche gekregen.
Top 10 mooiste Griekse eilanden 1) Santorini 2) Kefalonia 3) Naxos 4) Zakynthos 5) Ios 6) Kreta 7) Mykonos 8) Lefkas 9) Paros 10) Skiathos Santorini mooiste eiland van Europa
Naast de top 10 mooiste Griekse eilanden is er ook een top 10 mooiste eilanden Europa gekozen. In deze top 10 mooiste eilanden Europa staan maar liefst vier Griekse eilanden: Santorini , Kefalonia, Naxos en Zakynthos. Het Griekse eiland Santorini staat op 1 van de mooiste Europa eilanden en is hiermee door de Tripadvisor Travelers’ Choiche 2013 uitgeroepen als mooiste Europese eiland. Er is ook nog een top 10 mooiste eilanden van de wereld, in deze lijst staat Santorini op plaats vijf. Gezien de keuze uit de enorme hoeveelheid eilanden is deze reizigerskeuze een geweldige waardering voor Santorini en Griekenland. Activiteiten op de Griekse eilanden
De reizigers kiezen ook activiteiten die op de eilanden zijn te doen en die je eigenlijk niet mag missen als je een bezoek brengt aan één van de top 10 Griekse eilanden. Zo is op Santorini de Openlucht bioscoop in Kamari, de wandeltocht van Fira naar Oia en de Skaros rots bij Imerovigli populair Op Kefalonia wordt het mooie Antisamos bij Sami strand en het mooie Myrtos strand genoemd en de Grot van Melissani.
Op Naxos een bezoek aan de Oude Stad van Naxos, het Agios Prokopios strand en de grot van Zeus in Filoti. Op Zakynthos de Blauwe grotten, de zwavelhoudende Xigia bronnen en het scheepswrak.