Gialova

 

Gialova is een gezellig dorp in een mooie omgeving, het is een populaire vakantiebestemming.

Er zijn veel restaurants en winkeltjes in de omgeving, De Costa Navarino zijn nieuwe 18-holes golfbanen van de Peloponnesos.

De twee golfbanen, de Navarino Bay Golf Course en de Navarino Dunes Golf Course liggen tussen oude olijfbomen op een terrein van circa 1.250 hectare, er werken ruim 1.000 mensen.

 

Op elk niveau kan men hier golf spelen. De Navarino Dunes Golf Course zijn ontworpen door Bernhard Langer, winaar van onder andere US Masters en aanvoerder van het Ryder Cup team.

Zowel Grieken als buitenlanders komen hier golven, de Nederlandse keeper Edwin van der Sar was hier al met vakantie.

 

Vlakbij het dorp Gialova ligt ook een natuurgebied.

 

 

Aan het begin van de boulervard vindt u dit gezellige Cafe Akti in een sfeervol verbouwd en eeuwenoud pakhuis met een mooie ligging. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de  golf van Navarino met op de achtergrond het gezellige stadje Pylos. Er is een ruime keus aan snacks en drankjes maar ook gezellig voor onder andere de lunch, zie de uitgebreide kaart.         

 

Cafe Akti Gialova 2723o-28288

 


Gialova – Vakantie aanbod

 

 vakantie Peloponnesos ruime keus 

 

vakantie Peloponnesos incl auto

 

hotels voor de beste prijs

   

 

 

Camping direct aan het zandstrand gelegen. Kindvriendelijke camping, geen rotsen op het strand en door de langgerekte vorm goed zicht op alles. Tevens restaurant en appartementen aanwezig. Het restaurant serveert verse vis en Griekse specialiteiten. Het is mogelijk om de caravan te laten overwinteren.

 

Camping Navarino Beach tel. 27230-22973 fax: 27230-23152  Camping Navarino Beach    info@navarino-beach.gr