Real estate Corfu

Makelaar Dassia Corfu        

 

 

Een huis kopen op Corfu

 

Bij de aankoop van onroerend goed in het buitenland is het extra belangrijk om er zeker van te zijn dat u uw geld goed besteedt. Dus waarom kiest u voor Corfuhomefinders bij deze belangrijke beslissing?

 

Wij zijn een van de langst gevestigde makelaars op Corfu, hebben vele jaren ervaring in de makelaardij en bieden een professionele betrouwbare service. We Wij kunnen u in contact brengen met de benodigde zoals, advocaten,
hypotheekbanken, civiel ingenieurs, bouwers etc. Of u nu op zoek bent naar een woning voor renovatie, een luxe strand villa, grond, een vakantiehuis, een permanent huis of een zakelijke investering – wij helpen u met alle formaliteiten en geven u praktisch advies om uw droom van het kopen van een woning op Corfu werkelijkheid te maken.
 

We begrijpen dat het kopen van een woning in Corfu een enorme investering is en we accepteren de verantwoordelijkheid u in een richting te wijzen waar u in latere jaren geen spijt van zult krijgen. Advies en informatie is altijd beschikbaar op ons kantoor in Dassia, waar u te woord gestaan wordt door Helga Bouter. Helga is een Nederlandse die al jaren ervaring heeft in de makelaardij en ook een grote kennis heeft van het eiland.

 

 

Corfuhomefinders  tel: +30 26610-93557    mobiel  +30 6940-777918   fax: +30 266610-93579

     
Mail:   info@corfuhomefinders.com     Website:   Corfuhomefinders  


     corfubloggers.blogspot.com        www.corfupremierproperty.com        www.greekbargainproperty.com

 

 

 

Corfu

 

Real estate   Watersport   Auto- en motorverhuur

 

Fotobijlage Corfu-stad    het Oude Fort    Achillion