Agios Georgios

 

Agios Georgios bij de plaats Argirades, aan de zuidkust van Corfu, is een rustig strand en samen met het nabijgelegen Issos strand een populair strand voor windsurfers. Buiten het dorp Agios Georgios liggen nog diverse, minder bekende en rustige, stranden, zoals het Lakies en Agia Varvara strand. Het Korission-meer is een beschermd natuurgebied van ruim 5 kilometer lang en 1 kilometer breed. Het is een natuurgebied met veel watervogels gelegen bij Issos.                           

Tzevenos Hotel Apartments St George South

 


Zelfstandig vakantie boeken

 

 

 

 

 hotels voor de beste prijs

Golden Sands Agios Georgios Argirades

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlak bij dit mooie strand licht dit oergezellige restaurant waar vele bekendheden u voor gingen om van het overheerlijke eten te genieten, vooral de vele visgerechten zijn befaamd. Binnenin het restaurant is er veel kijkplezier te beleven; de aankleding met vruchten en alles wat de zee geeft en natuurlijk de foto’s van uw beroemde voorgangers.

 

Restaurant O Kafesas  tel. 26620-51090   mob. 6945-766164 

 

Aan het einde van het noord-strand is nu ook strand restaurant O Kafesas 2 geopend. De eigenaar staat ook hier borg voor de heerlijke gerechten die O Kafesas zo beroemd maakte. Vanaf het terras is er een mooi uitzicht over het strand en de zonsondergang. Dit, direct aan het strand gelegen, sfeervolle restaurant is de hele dag geopend ook voor lunch en een ruim assortiment drankjes.

 

Strand  Restaurant O Kafesas Too,  Agios Georgios  noord-zijde  tel. 26620-53150

 

Mirsinie  en Anna exploiteren deze taverne,  op de rand van de rotsen neerkijkend over het lange rechte mooie strand van Agios Georgios. Gezellige zitjes in de mooi aangelegde tuin en de spontane bediening geven deze taverne een streepje voor. U kunt er terecht voor een Engels of continentaal ontbijt, sandwiches of hamburgers,
spaghetti en pizza’s en is er een kindermenu. De hoofdgerechten bieden onder andere vis van de dag, mosselen of inktvis.  Ook zijn er veel gegrilde gerechten bv. steaks in een heerlijke saus of een portie lam. Er is een ruime keuze uit  bier, wijn, ijs,desserts en cocktails.

 

Taverne Mirsinie’s en Anna’s  Garden   Agios Georgios  tel. 26620-52208    mob. 6942-619931

 

 

Corfu

 

Corfu vakantieaanbod 

 

Corfu-stad    Benitses    Moraitika    Kavos    Agios Georgios    Agios Gordios    Paleokastritsa    Arillas  

 

Sidari    Acharavi    Kassiopi / Avlaki    Barbati / Nisaki / Kalami    Ipsos    Dassia    Gouvia    Kontokali

 

Real estate    Watersport    Auto- en motorverhuur

 

Fotobijlage Corfu-stad    het Oude Fort    Achillion 


 Natuur Corfu