Real estate Peloponnesos

Real Estate Messinia

 

 

   

 

Rob Real Estate wordt door ons, Rob Okkersen en Pierre Helfer, beheerd. Wij wonen sinds 1997 in Griekenland en zijn mede daardoor goed op de hoogte van wat zich hier afspeelt op de onroerend goed markt. Met onze ervaringen willen wij u graag van dienst zijn met de aanschaf van uw huis, kavel, appartement, etc. Om u adequaat te kunnen adviseren hebben wij desgewenst een architect/aannemer en een advocate ter beschikking. Tevens werken wij samen met de lokale notaris. Ook kunnen wij zorg dragen voor nieuwbouw of renovatie van een huis. Onze diensten bestaan uit:

  • het vooronderzoek door de advocate
  • het voorbereiden van de contracten bij de notaris
  • assisteren bij de afsluiting van de definitieve contracten
  • het begeleiden van de bouw van uw huis
  • het begeleiden van de renovatie van een bestaand huis

 

   

Ons kantoor is gevestigd in Chrani (Peloponnesos). Chrani is een kleine kustplaats gelegen tussen Kalamata en Koroni. Het kantoor bevindt zich langs de doorgaande weg naast Pierre Gift Shop en tegenover Billy's supermarkt.

U kunt deze omgeving op diverse manieren bereiken, zie website :

Tel. 0030-27250-31681  of 0030-6932-637342    Rob real estate       info@robrealestate.eu

 


 

Real estate Ilia 

 

VILLA TE KOOP  MET ZEEZICHT BIJ HET STRAND VAN KOUROUTA.                                    

 

  

 

Deze luxe villa van tenminste 200 m2 ligt op een grondstuk van 9000 m2 op afstand van 900 meter van strand en zee. Twee  km van de stad Amiliada met veel winkels en alle voorzieningen. Olympia is in 30 autominuten te bereiken. Er is c.v., kabel tv, 3GB internet en telefoon, ook is er een eigen waterbron. Het vlakke grondstuk is geheel omrasterd en met struiken beplant de toegangspoort is vanaf afstand elektrisch te bedienen. De aanwezige alarminstallatie kan worden aangesloten op een bewakingscentrale.

 

  

 

                                       

De begane grond  van 100m2 heeft een overdekte ruime entree, een grote living met openhaard, een ruime U-vormige keuken, ruime slaap- en studeerkamer en een badkamer en overdekt balkon. Via een riante trap bereiken we de verdieping van 100m2 met nog 4 slaapkamers waarvan een met openhaard, een badkamer alle slaapkamers zijn voorzien van schuiframen naar de ruime overdekte balkons met zeezicht. Er staat al een bijgebouw  met buiten barbecue, maar het is mogelijk om een 2evilla of een aantal vakantie bungalows met zwembad hier bij te bouwen  aan deze gewilde zandstrand kust van Kourouta- Palouka. De vraagprijs is door de crisis gezakt van 800.000 naar 600.000 euro.   

 

Info  Lemonia Korizi  (Engels sprekend) Mob: 0030-6975-857677  lemonia_korizi@hotmail.com.uk

 

  


Real estate Methoni

 

Methoni huis te koop Kamares Methoni makelaar Methoni Griekenland nieuwbouw project Methoni  

 

Een Nederlands-Duits familiebedrijf in Methoni. Deze makelaar biedt huizen en grond aan in Evangelismos, Kamaria, Methoni, Laganada, Varakes, Finikunda en Akritochori. De huizen zijn bestaande huizen of nieuwbouw. De begeleiding kan van aankoop tot sleutelklare oplevering. Zelfs daarna blijft deze makelaar een service bieden zoals het oogsten van aanwezige olijfbomen, onderhoud en schoonmaak van het huis, het betalen van belangrijke rekeningen. Prettig om dat veilig over te laten als u zelf niet aanwezig kunt zijn. Tevens een ruim aanbod van goed gelegen grondstukken. Kijk voor deze nieuwe en bestaande woningen op de website van Kamares.

 

Kamares     Klaus Schlösser  tel. 27230-28703  mob: 6945-852591   Kamares    kamares_methoni@yahoo.de

  

 

 


Real estate Kyparissia 

  

real estate Kyparissia kust Peloponnesos makelaar Kyparissia real estate Griekenland

 

Deze makelaar heeft huizen en grondstukken aan het langste zandstand van de Peloponnesos. Het aanbod ligt meestal in een duingebied. Hij laat graag alle objecten aan u zien en hij spreekt goed Engels en Duits. Deze makelaar zit op de doorgaande weg van Kyparissia naar Zacharo. Circa 6 kilometer voor Zacharo aan de linkerkant ziet u zijn bord.

 

Makelaar Michelis Agency  tel. 26250-61115, mob. 6978-267905

 

    info@michelisagency.gr

 

 

© 2005 - 2014 Ecogriek                                                                                 sitemap          disclaimer

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme