Kalo Nero

 Kalo Nero Griekenland  Kalo Nero Peloponnesos

 

Kalo Nero is een gezellig, nog niet te toeristisch dorpje op circa vijf kilometer van Kyparissia. De golven van de Ionische zee komen kabbelend aanrollen op het schone zandstrand met op de achtergrond de berg Kyparissia van 1.225 meter hoogte, en de stad die gedeeltelijk te zien is. Het Kalo Nero strand heeft spectaculaire zonsondergangen en is een rustig strand. Circa vier kilometer buiten Kalo Nero ligt Agianakis aan het unieke 65 kilometer lange Peloponnesos zandstrand. Agianakis is een klein dorp met een schitterende ligging aan het zandstrand en tussen de duinen. Iets grotere dorpen in de omgeving zijn Agaliani en Vanada.

 


Kalo Nero - Touroperator aanbod  2017                                      

 

  

 

 schitterende ligging, magnifiek uitzicht, goede uitvalsbasis voor verkenning omgeving, incl. auto, Eliza

 


Zelfstandig vakantie boeken

 

Best western Irida resort Kalo Nero Best western Irida resort Sani Kasimis Euroxenia Messina Mare Kalo Nero

 

 

hotels voor de beste prijs

 


restaurant to Petrino Balkoni  restaurant Kalo Nero Griekenland  restaurant To Petrino Balkoni Griekenland  Kalo Nero restaurant

 

    

 

Gezellig restaurant met open haard. Goede Griekse keuken; vlees- en visgerechten. Gemiddelde prijsklasse. U kunt ook even meelopen naar de keuken om te kijken wat u gaat eten. De hele familie werkt mee in dit restaurant en het kan dan ook gebeuren dat zoontje van 5 jaar u de menukaart komt brengen, gewoon omdat hij dat leuk vindt.

 

Restaurant To Petrino Balkoni    tel. 27610-72520  mob. 6972-320168

 


 Peloponnesos                                                                                        next;    Olympia

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme