Parga

 Parga Epirus Griekenland

 

Parga is een populaire vakantie bestemming en ligt in de streek Epirus, aan de westkust van het vasteland van Griekenland. Parga is vanaf het strand tegen de berg opgebouwd, er zijn veel steile straatjes met huizen, restaurants en winkeltjes. Op de top van de heuvel ligt een Venetiaanse vesting, het kasteel van Parga, vanaf hier is er een schitterend uitzicht. Bij het stadje ligt het Krioneri strand. De stranden Valtos en Lichnos zijn met een watertaxi goed te bereiken. Voor een iets rustiger strand het verscholen Piso Krioneri strandje. Parga is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilanden Paxos, Antipaxos of Corfu. Voor een excursie naar de beroemde Meteora kloosters kunt u, gezien de afstand, beter twee dagen gebruiken. In de omgeving van Parga liggen unieke natuurgebieden en de plaatsen Zalongo, Preveza en Anthousa.

Bezoek Parga omgeving met een leuke excursie

 

 

  

 


Zelfstandig vakantie boeken

 

Hotel & apartments Magda's Hotel & apartments Magda's Parga Magda's Parga Hotel & apartments Magda's Parga Griekenland

 

hotels voor de beste prijs

 

 

Avlonti Avlonti Parga Appartement Parga Avlonti uitzicht

 

Bij het centrum van Parga gelegen. Alle kamers hebben een volledig ingerichte keuken, badkamer, tv airco, balkon en panoramisch uitzicht. Dimitra ontvangt u met traditionele Griekse gastvrijheid. Elke drie dagen is de schoonmaak van de kamers. De apartementen liggen 25 meter van het strand.

 

Appartement Avloniti Dimitra   tel. 26840-32575  fax: 26840-29063    Appartement Avloniti     avlonitis@aias.gr

   

 


  

  

 

Deze bakker levert uitstekende broodproducten, verse traditionele taarten, croissants en nog veel meer. Hij maakt het beste ontbijt van de wijde omgeving. Rond lunchtijd zijn er onder andere salades, crêpes en pasta. In de avonduren koffie met gebak of andere drankjes met een lekker borrelhapje. Een uitstekende gelegenheid om de Griekse traditionele broodjes te proeven op het gezellige terras.

 

The Green Bakery   40 Spirou Livada str.  Parga tel. 26840-31400  

  


Parga - Touroperator aanbod  2017

 

        

 

                   populair, gastvrij, ruime keus, Sunweb

 

 


    

 

 

 

 

 


                            Parga Valtos strand           Parga Krioneri strand           Parga Lichnos strand 

 


  Parga real estate                                                     Epirus

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme