Kourouta en Palouki

 

Kourouta Griekenland  Kourouta

 

Kourouta ligt op vijf kilometer afstand van Amaliada en heeft één van de mooiste zandstranden aan de Ionische zee. Er zijn in de zomer in Kourata veel moderne uitgaansmogelijkheden zoals restaurants en strandbars aan de boulevard. Op het strand vinden in de zomer veel activiteiten plaats en zijn er volop ligstoelen met parasols te huur. Dit brede zandstrand loopt langzaam in zee af en is daarom erg geschikt voor kinderen.

 

 

 

Mooi is de zonondergang in de Ionische zee met als achtergrond het eiland Zakynthos. In Kourouta en Palouki zijn er campings aan de zandstranden. Tegenover de afslag Korouta richting Amaliada is een Lidl gevestigd. Er is uitzicht op diverse eilanden en bij helder weer op een gedeelte van het eiland Zakynthos. 

 

 

Het Harmony strand hotel is een gloednieuw 3-sterrenhotel aan het Kourouta strand in het westen op de Peloponnesos. Het Harmony hotel is een luxe hotel met een prima prijs kwaliteit verhouding. Het hotel heeft een ideale ligging op maar 30 meter van het mooie zandstrand met schitterende uitzichten en op korte afstand van het wereldberoemde Olympia.

 

Beach Hotel Harmony   0030- 26220-24921            Website hotel Harmony              mail hotel Harmony

 

 

 

Camping Kourouta Camping Kourouta Griekenland Camping strand Kourouta Camping en bungalows Kourouta

Bungalow camping Kourouta Griekenland Bungalow Kourouta  

 

Deze camping ligt aan het mooie Kourouta strand. De camping heeft schaduwrijke plaatsen, een supermarkt, restaurant, een bar en veel watersportfaciliteiten. In het restaurant kunt u prijsbewust eten en er is een schaduwrijk terras. Op deze campings zijn goed ingerichte bungalows te huur, direct aan zee. De bungalows zijn geschikt voor maximaal vier personen, ze hebben airco, een ingerichte keuken en een badkamer.

 

Camping en bungalows Kourouta      tel. 26220-22901        fax: 26220-24921

 

  info@campingkourouta-bungalows.gr

 

 


Palouki

 

Strand Palouki Palouki strand Kourouta Palouki Griekenland

 

Naast Kourouta ligt de plaats Palouki. Palouki heeft een mooi breed zandstrand. Dit strand wordt onderbroken door een gezellige kleine vissershaven. In de haven is altijd wel wat activiteit. Uw boot kunt u hier via een trailer veilig te water laten.

 

 


   Ilia     

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme