Lassi

Lassi Griekenland  Lassi Kefalonia Griekenland

 

Lassi is een vakantie plaats aan de westkust van het eiland, vlakbij Argostoli. In de omgeving zijn veel baaien en kleine strandjes. Zoals het Kalamia strand, Gradakia strand, Paliostafida strand, Makris Gialos strand en het Platis Gialos strand. In het centrum van het dorp zijn restaurants, winkels en autoverhuurbedrijven. Vroeger was Lassi een landbouwgebied, sinds 1980 is het toerisme ontwikkeld. In het centrum van het dorp zijn restaurants, winkels en een autoverhuurbedrijf

 


Lassi - Touroperator aanbod 2018

 

Hotel Lassi      appartementen Lassi 

 

centrum, strand, prachtig uitzicht, ruime keus, Sunweb   

 

 


Zelfstandig vakantie boeken

 

Avra private suites Makris Gialos Lassi Silo hotel Lassi Simatos Makris Gialos Lassi Oskars Lassi Kefalonia

 

hotels voor de beste prijs 

 


restaurant Sto Psito Lassi Restaurant Sto Psito  Kefalonia sto psito

 

Dit in-and outdoor restaurant ligt iets voorbij de moderne vuurtoren Aghi Theodoron. Het restaurant is geliefd bij de Griek en de toerist. Het staat bekend om zijn Kefalonische gerechten. Zoals gevulde varkensfilet met zongedroogde tomaten in een subtiel wijnsausje. Schitterende zonsondergang met uitzicht op de kuststrook van Lixouri.

 

Restaurant Sto Psito  tel. 26710-25306    website restaurant Sto Psito     stopsito_kampanos@yahoo.com

 

 

 

  

 Restaurant Paralos Lassi Restaurant en pizzeria Paralos Kefalonia Restaurant en pizzeria Paralos Lassi

 

Paralos was de naam van een ceremonieel oorlogsschip in het oude Griekenland en het werd gezien als een heilig schip. Restaurant Paralos ligt aan het begin van de hoofdweg van Lassi naar Argostoli. Het restaurant heeft een terras aan de straatzijde en een mooie rustige achtertuin waar u heerlijk kunt dineren in het late avondzonnetje. Pizzeria Paralos heeft een traditionele steenoven voor de lekkerste pizza’s. Alle maaltijden worden gemaakt van verse ingrediënten en zijn gebaseerd op de gezonde mediterrane kwaliteit. Er is een uitgebreide wijnkaart aanwezig en in de gezellige bar, die tot de laatste uurtjes open is, worden veel internationale contacten gelegd.

 

Restaurant en pizzeria Paralos   tel. 26710-29048  

 

 

 

Restaurant/pizzeria/bar Il Gabbiano Lassi Kefalonia Griekenland Restaurant Il Gabbiano Lassi Kefalonia Restaurant/pizzeria/bar Il Gabbiano Griekenland Restaurant/pizzeria/bar Il Gabbiano Lassi Kefalonia

 

           

 

Een kindvriendelijk Italiaans en Grieks restaurant aan de hoofdweg gelegen. Er is een speeltuintje en een tv. De staf van het restaurant is actief, vriendelijk en behulpzaam. Veel keus in pizza- en pastasoorten. Het gegrilde kipgerecht is bijzonder lekker. Relaxte sfeer en niet te duur.

 

Restaurant/pizzeria/bar Il Gabbiano  tel. 26710-25510       ilgabbiano@hol.gr

 

 

 

Taverne Sirtaki Lassi Kefalonia Griekenland Taverne Sirtaki Kefalonia Taverne Sirtaki  Taverne Sirtaki Lassi

Taverne Sirtaki Lassi Kefalonia Griekenland Restaurant Sirtaki Lassi Taverne Sirtaki Lassi Kefalonia Taverne Sirtaki

 

Gezellig traditioneel Grieks restaurant. Het restaurant staat goed bekend bij de Griek en de toerist. Ruime keus uit streekgerechten van het eiland en de overige Griekse keuken. Dit in een gezellige en gastvrije sfeer met mooi uitzicht. De eigenaar heeft veel antiek voorwerpen in en om het restaurant uitgestald, leuk om deze eens rustig te bekijken.

 

Taverne Sirtaki   tel. 26710-23852  mob. 6944-563081

 

 

Kefalonia: 

 

Argostoli    Lassi    Svoronata    Lourdata    Katelios    Skala    Poros    Sami  

 

Agia Efimia    Myrtos strand    Assos    Fiskardo    Lixouri    Xi strand

 

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme