Katelios

Katelios  Katelios Kefalonia

 

Katelios en Kato Katelios liggen op een kleine vier kilometer van Skala. Kato Katelios is een gezellige, rustige plaats met een vissershaven. Bij het toeristen informatiekantoor van Skala kunt u een wandelroute krijgen die loopt van Pastra naar Katelios. Deze route duurt ongeveer anderhalf uur. U komt op deze route vier Griekse watermolens tegen. Vroeger was Katelios een gebied van visserij en landbouw. Tegenwoordig is er meer toerisme, maar niet overdreven veel. Over het algemeen is er gebouwd met hoge standaardwaarden.

 

  

 

Het Katelios strand is een zandstrand en heeft de Blauwe vlag. De zeebodem loopt geleidelijk af in zee en wordt gezien als kindvriendelijk. Op het strand, dat loopt van Kaap Katelios naar Kaap Mounda, legt de zeeschildpad eieren, het hele gebied van kaap tot kaap is een Natura 2000 gebied. In Pastra in een kaasmakerij waar verschillende speciale kaassoorten van Kefalonia geproefd kunnen worden.          

 


Zelfstandig vakantie boeken

 

Utopia resort en Spa Katelios Kykeon Rooms Katelios Kefalonia Griekenland Seafront Albouro Apartments Katelios Magnolia Resort Katelios Kefalonia Griekenland

 

hotels voor de beste prijs

 

 

Kefalonia: 

 

Argostoli     Lassi    Svoronata    Lourdata    Katelios    Skala    Poros    Sami  

 

Agia Efimia    Myrtos strand    Assos    Fiskardo    Lixouri    Xi strand

 

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme