Kefalonia

 

Het eiland Kefalonia is één van de Ionische Eilanden. Kefalonia wordt ook wel geschreven als Kefalinia of Cefalonia. Kefalonia is het grootste eiland van de Ionische eilanden. Het eiland heeft veel variatie te bieden, het is geschikt voor de rustzoeker maar ook voor uitgaan en alles daar tussen in. Het ligt er maar net aan welke plaatsen u bezoekt. De Kefaloniers zijn vooruitstrevend te noemen. Van oorsprong waren er veel kooplui en zeevaarders. Verschillende Griekse rederijen van nu in heel Griekenland zijn opgericht door Kefaloniers. Kefalonia heeft vandaag de dag ook een ondernemende uitstraling, terwijl de Griekse gemoedelijke sfeer meestal aanwezig blijft.

 

Kefalonia Argostoli Sami strand

 

Vanuit Pesada kunt u twee keer per dag de ferry naar Zakynthos nemen. Ontdek de natuur van Kefalonia en informatie over de steden of dorpen en vakantie op Kefalonia: Argostoli, Lassi, Svoronata, Lourdata, Katelios, Skala, Poros, Sami, Agia Efimia, Assos, Fiskardo en Lixouri. Het busvervoer op Kefalonia is goed geregeld, u kunt op veel plaatsen met de streekbus komen en bij de camping of het hotel zijn de bustijden meestal bekend. 

 

 Kefalonia Griekenland 

  

Kefalonia: 

   

Kefalonia vakantieaanbod

 

Argostoli    Lassi    Svoronata    Lourdata    Katelios    Skala    Poros    Sami    Agia Efimia  

 

Myrtos strand    Assos    Fiskardo    Lixouri    Xi strand

 

 Watersport en bootverhuur    Autoverhuur     

 

 Natuur Kefalonia

 


Bij elke plaatsnaam van Kefalonia staat het vakantie aanbod voor die plaats of directe omgeving.

© 2005 - 2017 Ecogriek                                                                                 sitemap          disclaimer

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme