Acharavi en Agios Spyridon

  

 

Acharavi ligt tussen Kaap Ekaterinis en Kaap Roda op Corfu in een groene omgeving. Het Acharavi strand is een lang strand, circa acht kilometer zand met kleine kiezels. Halverwege Kassiopi en Acharavi ligt een afslag naar het bergdorp Palia Perithia op de Pantokratorberg. Dit is een tocht van 14 kilometer door het binnenland van Corfu. Een paar kilometer voor Acharavi ligt Agios Spyridonas of Sint Spyridon. Hier ligt een uniek natuurgebied. De lagune is een brak meer en er zijn veel soorten wilde planten, watervogels en het is een belangrijk station voor trekvogels.

 


Acharavi - Touroperator aanbod 2018

 

sun apartment   sun apartment Acharavi    wandelvakantie  

 

                          wandelvakantie, SNP          

 

 

 

     Hotel Mitsis Roda Beach Village

 

                             rustige ligging, gastvrij, Sunweb

 


Zelfstandig vakantie boeken

 

Villa Tasos Acharavi Filorian hotel Acharavi Century resort Acharavi Corfu Vlachos apartments Acharavi Corfu

 

hotels in Acharavi

 


Vakantiehuis - Karusades Vakantiehuis - Karusades Roda 

mooie vakantiehuizen

 

 


Restaurant Maistro  Restaurant Maistro Acharavi Corfu  Restaurant Maistro Acharavi Griekenland  Restaurant Maistro Acharavi Corfu Griekenland

 

Aan dit populaire strand ligt deze bar annex restaurant. U kunt binnen of buiten op het gezellige terras dat direct aan het strand ligt genieten van de heerlijke Griekse of Europese gerechten die hier geserveerd worden in een ongedwongen sfeer. De bar biedt alles wat de strandgast verwacht vooral ijs en longdrinks zijn favoriet.

 

Restaurant Maistro  tel. 26630-63020

 


Agios Spyridon - Corfu

 

   

 

Agios Spyridon is een wondermooi strandje dat gewijd is aan de heilige Spyridon, zijn kapelletje staat op het strand. Tevens ligt hier de uitmonding van het binnenmeer Antinioti. 

 

ECOGRIEK
Griekenland natuur, cultuur en toerisme